Na úvodní stránku



Hotovo, přepínáme na doménu

Miloslav Fuček

2016-01-03

Informace

Přečteno: 3946


Nové Romány jsou hotové. Obsah je taky nahrán, dokonce je tam o povídkový cyklus a poezii více, takže přepínáme na doménu.


Upgrade stránky Romány se zdárně povedl. Na původní stránce byly tři romány – Mstitelé a Tuláci a část románu Kamarádi. V tomto rozsahu je vše i na nové stránce Romány. Navíc zde je ještě cyklus povídek Pan Narghen a poezie.

 

Romány se zobrazují od první kapitoly do poslední, navíc na úvodní stránce jsou novinky, které vás budou upozorňoat na změny. Novinkou je i eshop, kam ještě přidám ceny poezie. Protože Kamarádi nejsou ještě dopsaní, pokud si je někdo nyní koupí, bude vždy po určité době dostávat jejich rozšířenou aktualizaci. Nebude to samozřejmě po každé kapitole, ale vždy, když tam toho přibude více.

 

Kamarády snad dám dohromady celé. Nejprve jsem nemohl čáat najít, ale tu jsem našel. Teď jde o to, až dopíšu část psanou strojopisem, k tomu najít pokrašování psané ručně. To mám až do konce. Dokonce jsem našel ručně psaný druhý díl, nazvaný Záře. I ten se zde snad časem období, ale na něj si budete muset počkat delší dobu.

 

Při hledání literárních děl jsem toho našel více, takže budu také zvažovat, co všechno sem ještě umístím. Našel jsem stařičkou kroniku Táboření v Ráji pěnic, která by sem po úpravě mohla časem také přijít. Pak jsem našel povídku Ušáci, která měla být asi původně povídkový cyklus, ale zůstala sama a asi už sama zůstane. Zvažuji založit sekci Povídky a tam ji také umístit. Třeba sa časem najdou další povídky, aby tam nebyla sam. A nakonec jsem našel ještě jeden rozepsaný román, který, jak se mi vybavuje, má určitou vazbu na Kamarády, ale není dopsaný. Zda budu mít čas a náladu se do něj „ponořit“ a dopsat jej je otázka. Asi na mé rozhodování bude mít i vliv průněh dopisování Kamarádů. Je tototiž děj jedné z postav, která v Kamarádech vystupuje a tak by se zde z jiného úhlu měly objevit i některé hlavní postavy z Kamarádů.

 

To je ale hudba daleké budoucnosti. Teď už je čas Romány přepnout na doménu a spustit do regulérního testovacího provozu.


Sdílet na Facebooku

Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2002-15
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024